Tilføj Moxso add-in manuelt til Outlook

Hvis du oplever problemer med den automatiske installering af Moxsos add-in, kan du gøre det manuelt. Her forklarer vi hvordan,

Opdateret den: 05-11-2023

Tilføj Moxso add-in manuelt til Outlook

Du kan installere Moxso tilføjelsesprogrammet manuelt til Outlook, hvis du har problemer med den automatiske installation. Du kan gøre dette på to forskellige måder: ved hjælp af Outlook på dit skrivebord eller Outlooks hjemmeside.

Nedenfor giver vi dig en guide til hvordan man installerer add-ins manuelt:

Mulighed 1: Outlook på dit skrivebord

1. Start Outlook-skrivebordsapp'en på din Windows- eller MacOS-computer.
  2. Vælg "File" > "Manage Add-ins" for Windows, eller "Tools" > "Get add-ins" for MacOS.
  3. Klik på + (plus) i vinduet med tilføjelsesprogrammer, og vælg "Add from file”.
  4. Gå til den mappe, hvor du har gemt vores add-in, og vælg filen "manifest.xml".

Mulighed 2: Outlook på deres websted

1. Gå til https://outlook.office.com/mail/ eller din virksomheds Outlook-URL og log ind på din konto.
  2. Åbn en e-mail, og klik på de tre prikker i højre hjørne af e-mailens emne- og værktøjslinje.
  3. Vælg "Get Add-ins" nederst på listen.
  4. Klik på "Custom add-ins" under fanen "My add-ins", klik derefter på + (plus)-ikonet, og vælg "Add from URL".
  5. Indtast den URL, du har modtaget fra os.

Fejlfinding

Hvis du oplever et problem, når du får tilføjelsesprogrammet via URL'en, skal du følge disse trin:

1. Åbn din webbrowser, og indsæt manifest.xml-URL'en for at få vist XML-udgangen. Gem XML-output ved at klikke på "File" > "Save as..." > "manifest.xml".
  2. Gå tilbage til Outlooks websted, og vælg “Add from file” i stedet for "Add from URL", og gå til den mappe, hvor du gemte filen "manifest.xml".
  3. Klik på "Install" for at fuldføre installationen.

Kontakt din Exchange-administrator eller besøge vores kontaktside for yderligere hjælp, hvis du modtager en fejlmelding, der siger, at du ikke er autoriseret til at installere brugerdefinerede tilføjelser.

Lignende indlæg