Whitelisting i Barracuda-løsninger

Whitelist Moxsos IP adresser i Barracuda, så I kan modtage den mest optimale awareness-træning. Vi hjælper dig med at whiteliste Moxso her.

Opdateret den: 05-11-2023

Whitelisting i Barracuda-løsninger

Barracuda er et populært program, som virksomheder over hele verden bruger til at sikre deres mailsystemer. For at sikre, at Moxsos simulerede phishingmails når frem til din indbakke, skal du whiteliste vores IP-adresser i Barracuda's Email Security Gateway.

Nedenfor tager vi dig gennem whitelisting-processen for vores IP-adresser, hvis du bruger Barracuda.

Whitelisting af IP-adresser i Barracuda Email Security Service (Cloud)

Hvis din organisation bruger Barracuda's Email Security Service (cloud), kan du følge disse trin for at whiteliste Moxsos IP-adresser:

1. Log ind på din Barracuda Cloud Control-konto.

2. Gå til “Email Security” > “Inbound Settings” > “IP Address Policies”

3. Indtast de IP-adresser, du har modtaget fra os, i afsnittet IP "Blocking / Exemption". Gentag derefter dette trin for hver af vores IP-adresser.

4. Skift fanen "Policy" til "Exempt". For at gøre det lidt mere overskueligt kan du tilføje en note i kommentarfeltet, så du ved, hvad IP-adresserne vedrører (f.eks. "Moxsos Simuleret Phishing IP Address"), så du ved hvorfor du har whitelistet IP adresserne.

5. Klik på "Tilføj" for at sætte IP-adressen på whitelisten.

6. Gentag trin 3-5 for alle de IP-adresser, du har modtaget fra Moxso.

Whitelisting af IP-adresser i Barracuda Email Security Gateway (på stedet)

Hvis din virksomhed bruger Barracuda Email Security Gateway (on-premise), kan du følge disse trin for at whiteliste Moxsos IP-adresser:

1. Log ind på dit Barracuda Email Security Gateway-website.

2. Gå til "Block/Accept" > "IP Filters".

3. Indtast de IP-adresser, du har modtaget fra Moxso, i afsnittet "Allowed IP/Range". Gentag derefter dette trin for hver af vores IP-adresser.

4. Skift fanen "Policy" til "Exempt". For at gøre det mere overskueligt kan du tilføje en note i kommentarfeltet, som du f.eks. kan navngive "Moxso Simuleret Phishing IP Address", så du ved hvorfor du har whitelistet IP adresserne.

5. Klik på "Tilføj" for at sætte IP-adressen på whitelisten.

6. Gentag trin 3-5 for alle de IP-adresser, du har modtaget fra os.

Whitelisting i Barracuda Advanced Threat Protection (ATP)

Du har sandsynligvis brug for at whiteliste vores IP-adresser, hvis du bruger Barracuda Advanced Threat Protection (ATP) og ikke har modtaget e-mails fra os. Følgende kan gøres for at konfigurere undtagelser, for at undgå PDF-scanning for Moxsos IP-adresser:

1. Log ind på dit Barracuda Email Security Gateway-websted.

2. Vælg fanen "ATP Settings".

3. Indtast de IP-adresser, du har modtaget fra Moxso.

4. Klik på "Tilføj" for at skrive IP-adresserne på whitelisten.

Hvis du har spørgsmål eller problemer, kan du kontakte Moxsos supportteam, så hjælper vi dig med at løse dit problem.

Bemærk at oplysningerne på denne side er aktuelle i skrivende stund, og vi anbefaler, at du besøger Barracuda's hjemmeside for at få de nyeste opdateringer. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du besøge vores kontaktside.

Lignende indlæg