Whitelist i Cisco Secure Email

Hvis du benytter Cisco Secure Email, skal du tilføje Moxso til din whitelisting. Sådan whitelister du i Cisco Secure Email.

Opdateret den: 05-11-2023

Whitelist i Cisco Secure Email

Hvis du bruger Cisco Secure Email, skal du muligvis whiteliste Moxso for at sikre, at vores simulerede phishingangreb ikke bliver taget i dine spamfiltre. Her får du en en slavisk vejledning i, hvordan du whitelister Moxsos IP-adresser i dine Cisco Secure Email-indstillinger.

Trin 1: Få adgang til Host Access Table

For at komme til Host Access Table skal du klikke på fanen "Mail Policies" i din Cisco Secure Email-konto. Under afsnittet "Host Access Table" skal du vælge "HAT Overview".

Trin 2: Vælg Inbound Mail Listener

I højre side kan du se, om din "Inbound Mail Listener" er valgt eller ej - hvis ikke, skal du aktivere den. Dette vil sikre, at whitelisting gælder for de mails, du modtager.

Trin 3: Tilføj Moxsos IP-adresser til whitelisten

I kolonnen "Sender Group" skal du klikke på "Whitelist". Tryk derefter på knappen "Add Sender", der er placeret på den nederste halvdel af siden.

Indtast de IP-adresser, du har modtaget fra Moxso.

Når du har skrevet IP-adresserne ind, skal du trykke på knappen "Send" for at gemme dine ændringer. Nu skulle IP-adresserne fra Moxso være aktiveret i dit system.

Yderligere vejledning

Hvis du har brug for yderligere oplysninger,kan du besøge fanen Exempt IP Addresses på cisco.com. Der kan du finde flere oplysninger om, hvordan du whitelister IP-adresser i dine indstillinger for Cisco Secure Email.

Ved at følge disse trin sikrer du, at Moxsos simulerede phishingangreb ikke bliver blokeret af dine Cisco Secure Email-filtre. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at besøge vores kontaktside.