Whitelist i Google Workspace

Hvis du benytter Google Workspace, skal du tilføje Moxso til din whitelisting. Sådan whitelister du i Google Workspace.

Opdateret den: 05-11-2023

Whitelist i Google Workspace

Hvis du bruger Google Workspace, skal du højst sandsynligt whiteliste Moxsos IP-adresser for at du kan få vores simulerede phishingmails til din indbakke. Denne vejledning vil tage dig gennem processen for, hvordan du whitelister Moxso i Google Workspace.

Trin 1: Log ind på din Google Admin Console Gå til Google Admin Console-websitet, og log ind med dine oplysninger.

Trin 2: Gå til Gmail-indstillingerne Når du har logget ind, skal du gå til Gmail-indstillingerne ved at vælge "Apps" i hovedmenuen, derefter vælge "Google Workspace", efterfulgt af "Gmail" og til sidst "Spam, Phishing and Malware".

Trin 3: Vælg organisationen På fanen "Spam, phishing og malware" skal du vælge din virksomhed i venstre panel.

Trin 4: Whitelist IP-adressen Rul ned til afsnittet "Email whitelist", og indtast de IP-adresser, som du har modtaget fra Moxso. Dette er de IP-adresser, som du vil tilføje til din whitelist. Du kan taste flere IP-adresser ved at adskille dem med kommaer.

Trin 5: Gem ændringer Nederst på siden skal du klikke på "Save" for at gemme dine ændringer.

Yderligere vejledning:

Du kan få flere oplysninger om at tilføje IP-adresser til whitelisten i Gmail på Googles hjemmeside: Add IP addresses to allow-lists in Gmail (artiklen er på engelsk). Hvis du støder på problemer under whitelisting-processen, kan du besøge vores kontaktside for yderligere hjælp.