Whitelist i Office 365

Hvis du benytter Office 365, skal du tilføje Moxso til din whitelisting. Sådan whitelister du i Office 365.

Opdateret den: 05-03-2022

Whitelist i Office 365

Hvis du benytter Office 365 i din virksomhed, skal du tilføje Moxso til din whitelisting for at sikre, at vores simulerede angreb er i stand til at komme gennem jeres filtre.

• Log ind på din Office 365-konto
  • Naviger til "Admin" > "Admin Centers" > "Exchange"
  • Vælg herefter "connection filter" under afsnittet "Protection"
  • Rediger virksomhedens sikkerhedspolitik ved at vælge blyantikonet i øverste venstre hjørne
  • Klik på plusikonet over listen "IP Allow"
  • Klik på knappen "Save"

Yderligere information

For mere uddybende og fyldestgørende information, se Configure connection filtering (Engelsk artikel) på docs.microsoft.com.