Whitelisting af VPN'er, firewalls og link-scannere

For at få det meste ud af Moxsos awareness-træning skal man huske at whiteliste vores domæner. Dette skal også gøres ifm. VPN, link-scannere og firewalls.

Opdateret den: 05-11-2023

Whitelisting af VPN'er, firewalls og link-scannere

Moxso er en platform, der tilbyder awareness-træning og plugins til at øge bevidstheden om cybersikkerhed i virksomheder. For at sikre, at platformen kører gnidningsfrit, er det vigtigt at sikre, at proxyer, VPN'er, firewalls og linkscannere ikke blokerer adgangen til visse Moxso-subdomæner.

Whitelisting af domæner

For at sikre, at Moxso plugin og træningsfunktionerne fungerer som de skal, skal du sikre dig, at din proxy, VPN eller firewall ikke blokerer adgangen til nogen af følgende Moxso-subdomæner:

• moxso.com
  • api.moxso.com
  • hub.moxso.com
  • app.moxso.com
  • auth.moxso.com
  • moxso-plugin.com

Hvis din proxy eller link-scanner analyserer de links, der er inkluderet i e-mails, og blokerer dem, skal du whiteliste de domæner, vi hos Moxso bruger. Ved at gøre dette sikrer du, at du modtager vores simulerede pishingmails. Du kan kontakte din Moxso Onboarding Manager for at få en opdateret liste over de domæner, der bruges i øjeblikket.

Whitelisting af Moxso-domæner er afgørende for at sikre, at platformen kører uden problemer. Hvis du har brug for yderligere vejledning eller har spørgsmål, kan du besøge vores kontaktside.