Moxso knap i Outlook virker ikke

Der kan være forskellige årsager til, at din Moxso-knap ikke virker optimalt. Her forklarer vi fejlen, og hvordan du kan rette op på den.

Opdateret den: 05-11-2023

Moxso knap i Outlook virker ikke

Du kan opleve, at Moxso-knappen i din Outlook-værktøjslinje mangler eller er inaktiv (gråtonet). Vi giver dig en trin-for-trin guide til at hjælpe dig med at løse problemet.

Årsager til en inaktiv Moxso Knap

Der er et par forskellige årsager til, at Moxso-knappen måske ikke fungerer korrekt. Nogle af årsagerne er bl.a:

Læsefeltet er ikke aktiveret

Moxso-knappen i din Outlook-indbakke vil virke inaktiv (gråtonet), hvis du ikke har aktiveret læsefladen. Du kan følge nedenstående trin for at aktivere læsefeltet:

Åbn Outlook

1. Klik på fanen "Vis"
  2. Klik på rullemenuen "Reading Pane" (læsefelt)
  3. Vælg den indstilling, som du foretrækker

Bemærk: Hvis du ikke ønsker at aktivere læsefeltet, kan du åbne e-mailen i et separat vindue. Dette vil aktivere Moxso-knappen.

Kan ikke rapportere e-mails uden at bruge læsefladen

Microsoft har nogle tekniske begrænsninger, der forhindrer dig i at rapportere e-mails direkte fra indbakken. Læseruden skal være aktiveret - eller du skal åbne e-mailen i et separat vindue - for at Outlook-add-ins kan fungere efter hensigten. Hvis du ikke ønsker at bruge læsefeltet, skal du åbne e-mailen i et separat vindue.

Outlook er i offlinetilstand

En anden grund til den manglende Moxso-knap er, at Outlook-add-ins ikke fungerer offline. Sørg for, at din Outlook er tilsluttet og online.

Beskedtype eller besked placering understøttes ikke af Outlook-add-in teknologi

Outlook-add-ins fungerer ikke med alle typer e-mail. Dette omfatter udkast til e-mails (nemlig e-mails uden afsender) eller e-mails gemt i Outlooks udkast mappe. Derudover kan du ikke åbne e-mails, der har .msg- eller .eml-bilag fra filsystemet. Nogle steder, f.eks. delte indbakker og offentlige mapper, understøttes heller ikke af Outlook-add-in’en.

Bemærk: I nogle tilfælde understøttes tilføjelsesprogrammerne i delte indbakker samt i indbakker, der tilhører andre brugere. Du kan finde flere oplysninger på Microsofts hjemmeside.

Tjek de seneste Microsoft-opdateringer, hvis du stadig har problemer med Moxso-add-in’en. Du kan også besøge vores kontaktside for at få vejledning - vi hjælper dig gerne med at løse problemet.