Whitelist i McAfee MX solutions

Hvis du benytter McAfee MX solutions, skal du tilføje Moxso til din whitelisting. Sådan whitelister du i McAfee MX solutions.

Opdateret den: 05-11-2023

Whitelist i McAfee MX solutions

McAfee MX Solutions er en cloud-baseret sikkerhedsløsning til din email, der hjælper med at beskytte din virksomhed mod spam, phishing og andre e-mail-baserede angreb. Hvis din virksomhed bruger McAfee MX Solutions, og du oplever problemer med at modtage e-mails og simulerede phishing fra Moxso, er det muligvis fordi du skal whiteliste Moxsos IP-adresser.

Her guider vi dig gennem processen, så du kan whiteliste Moxsos IP-adresser i McAfee MX Solutions.

Trin 1: Log ind på McAfee/MX Logic

For at whiteliste Moxsos IP-adresser i McAfee MX Solutions skal du starte med at logge ind på McAfee/MX Logic's Control Console. Når du er logget ind, skal du klikke på fanen "Email Protection" og derefter klikke på fanen "Policies".

Trin 2: Markér den indgående politik, du vil ændre

Herefter skal du fremhæve den politik, du vil ændre. Klik på "Rediger" for at administrere politikken for indgående mails.

Trin 3: Vælg fanen "Allow/Deny" og indsæt Moxso IP-adresserne

Når du har valgt den indgående politik, skal du vælge fanen "Allow/Deny". Derefter finder du feltet "Add Address" og indsætter de Moxso IP-adresser, du har modtaget af os. Vi anbefaler, at du markerer afkrydsningsfeltet "Bypass attachment policy".

Trin 4: Klik på "Add" og derefter "Save"

Når du har indsat Moxso IP-adresserne og markeret afkrydsningsfeltet "Bypass attachment policy", skal du klikke på "Add" og derefter "Save". Dine ændringer vil blive gemt, og du bør nu kunne modtage e-mails fra Moxso uden problemer.

Yderligere vejledning

Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du whitelister domæner i McAfee MX Solutions, ved at besøge: Add domains to Exclusion list (artiklen er på engelsk). Hvis du stadig oplever problemer med at modtage e-mails fra Moxso efter at have whitelistet IP'erne, bør du besøge vores kontaktside for yderligere hjælp.