Whitelist i McAfee MX solutions

Hvis du benytter McAfee MX solutions, skal du tilføje Moxso til din whitelisting. Sådan whitelister du i McAfee MX solutions.

Opdateret den: 05-03-2022

Whitelist i McAfee MX solutions

Hvis du benytter McAfee MX solutions i din virksomhed, skal du tilføje Moxso til din whitelisting for at sikre, at vores simulerede angreb er i stand til at komme gennem jeres filtre.

• Log ind på McAfee / MX Logics kontrolkonsol
  • Klik på fanen "Email Protection" og derefter fanen "Policies"
  • Fremhæv den indgående politik, du vil ændre og klik på "Rediger"
  • Vælg fanen "Allow/Deny" og find feltet "Add Address", og indtast de oplyste IP-adresser
  • Vi anbefaler, at du markerer afkrydsningsfeltet "Bypass attachment policy"
  • Klik på "Add"
  • Klik på "Save"

Yderligere information

For mere uddybende og fyldestgørende information, se Add domains to Exclusion list (Engelsk artikel) på docs.mcafee.com